STRONGER BRAIN 

Vår story

BRAIN YOGAMer än 8 års erfarenhet med hjärnträning och mental coachning och 12 års erfarenhet med yoga

 


Vi som står bakom Stronger Brain heter Thomas Lundmark och Charlotta Åkesson. Som par träffades vi senare i livet år 2011. Vi lever tillsammans med ett stort gemensamt intresse för hälsa och personlig utveckling, vilket har blivit vårt livsprojekt med en ambition och längtan att själva finna livsrytmen mellan ett stimulerande arbete med våra kunder och klienter, egen utveckling och privatliv.

Vi vill dela med oss av vår egen erfarenhet och kunskap och startade 2016 vårt första företag tillsammans, FEEL it BETTER Sverige AB. Med vårt nya bolag Stronger Brain tar vi in alla våra tjänster inom mental coaching och mer än 8 års erfarenhet av hjärnträning med Life Kinetik samt Brain Yoga in i det nya bolaget.

Moderbolaget FEEL it BETTER lever självklart kvar då vi även framåt vill fortsätta erbjuda produkter för att medvetandegöra en bättre återhämtning som till exempel HRV-träning med InnerBalance & InnerBalance Plus, ametistmattor mm. Produkter och koncept som vi själva tagit fram och som självklart kan integreras med våra tjänster i Stronger Brain.

Stronger Brain

Connect and Grow

Med våra erbjudanden Mental coaching, Life Kinetik hjärnträning och Brain Yoga har vi intentionen att bokstavligen bidrag till att skapa fler synapser för att kunna växa och utvecklas. Därför har vi tagit vår tagline ”connect and grow”. 

Hjärnträning – Life Kinetik

Life Kinetik

När vi 2015 träffade Björn Foghammar – Life Kinetik Scandinavia – och fick veta mer om en spännande hjärnträningsmetod som utvecklar (skapar fler synapser) vår hjärna – Life Kinetik. Vi utbildade oss och började direkt träna grupper och klienter.  

Mental Coachning

Mental Coachning

När det gäller mental coaching har vi under 10 års tid tagit fram en egen utvecklings- och processmodell för att ge våra klienter verktyg för ökad självinsikt och medvetande så att de över tid kan bli sin egen coach.  Vi arbetar bland annat med träning av HRV-träning och EKG-mätning.

Yoga för hjärnan

Brain Yoga

Yoga för att utveckla hjärnan är för oss ett unikt koncept – Brain Yoga. Charlotta kombinerar olika kompetenser inom kommunikologi och neuromotorisk träning, Life Kinetik hjärnträning och olika yogastilar, andningsövningar och visualiseringar. 

Föreläsare med Thomas Lundmark

Föreläsningar som motiverar

På ett lekfullt och roligt sätt kombineras ovana rörelser, kognitiva uppgifter och visuella övningar i ett komplett träningsprogram. Dessutom presenteras en teknik för hur vi kan mäta och träna vårt nervsystem för att skapa medvetenhet om stress, återhämtning och hur vi kan prestera bättre.

Vi utlovar en mycket uppskattad föreläsning och många skratt. Föreläsningen innehåller både teori och praktik. Alla deltagare får praktiskt uppleva vår hjärnas begränsningar och möjligheter.