YOGA FÖR HJÄRNAN

Brain Yoga – stödjer och balanserar hjärnan och nervsystemet


Med utgångspunkten från en yoga har vi skapat ett program/koncept som vi kallar Brain Yoga – en yoga för att stödja och balansera hjärnan och nervsystemet.

Konceptet baseras på ett antal olika metoder och tekniker som vi har arbetat med var för sig under många år och som vi nu integrerar i vår egen modell av yoga – Brain Yoga.

Integrering av den fysiska kroppen, tankarna, känslan, medvetenheten, det undermedvetna och energisystemet. Vi är allt och vi får kontakt med allt genom den fysiska kroppen och yogarörelser.

Vi har skapat Brain Yoga som ett program utifrån flera metoder/modeller.  Det vi utgår från är att allt hänger ihop, våra fysiska kroppar och nervsystemet med vår medvetna värld av föreställningar, känslor och tankar. Vi vet inte exakt hur stor del av vår medvetenhet som är vårt undermedvetna. Det sägs att våra liv styrs av vårt undermedvetna till 80–90% och vi vet också att vårt nervsystem fungerar för vår överlevnad.  Med vårt urgamla nervsystem som styrs utifrån hjärnan och vårt undermedvetna som finns till för att hjälpa oss, har vi biologiskt inte anpassat oss till den moderna och allt snabbare värld vi lever i.

Brain Yoga – yoga för hjärnan
Brain Yoga med Stronger Brain
Brain Yoga med Stronger Brain
Brain Yoga med Stronger Brain

”Vill bara tacka för Restorative Yogan igår. Det var en helt fantastisk upplevelse!!”
Greta Johnsén

”Mitt första yogapass var en varm, mjuk och avslappnande upplevelse med doft av lavendel.
Anders Füri