REFERENSER

Efter att ha lärt känna Thomas märker jag vilka förändringar man kan åstadkomma, som får stor betydelse på lång sikt.

Ett riktigt bra bollplank för att bena ut var skon klämmer, hur man tar sig vidare och kan utnyttja sina styrkor bättre, och se på sig själv på ett nytt sätt”

Mariana Burenstam-Linder
CEO ProactiveMedicine

Gustaf Lagerbielke

”Jag har tränat Life Kinetik och haft mental coachning hos Stronger Brain under mer än 3 år. Det har utvecklat mig både som människa och till en bättre fotbollsspelare. Det har varit och är väldigt utmanande vilket har bidragit till min snabba utveckling. Vi har tillsammans skapat min egen personliga processmodell vilket gör mig trygg i det jag gör.

Jag har t ex fått en bättre syn och uppfattningsförmåga vilket gör att jag kan ta snabbare beslut på planen. Med min större självinsikt och medvetenhet inser jag vikten av att även träna mentalt, jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete vi är inte framme ännu."

Gustaf Lagerbielke
Professionell fotbollsspelare

”Jag har tagit hjälp av Stronger Brain för mental coaching och hjärnträning under ca 1 år. Stronger Brain har hjälpt mig att sortera mina tankar och känslor på ett bättre sätt. Thomas Lundmark utmanar mig på ett sätt som gör att jag utvecklas till en bättre person och att jag uppskattar mig själv mer. Mina känslor och medvetna val har skapat en utveckling och livsrytm som gör att jag idag känner mig mycket bättre.
Det är mycket givande att jobba med Stronger Brain och jag ger dem mina bästa rekommendationer."

Tobias Åhlin
Sales Professional (Splunk, Snowflake)

"Mental Coachning och hjärnträning med Stronger Brain har gett mig ett nytt perspektiv på hur jag kan använda och utveckla mig själv som padelspelare. Jag har skapat en processmodell där jag följer rutiner och är mer förberedd vilket ger mig ett bättre lugn på banan speciellt i stressade situationer känner jag mig mer trygg och har större kontroll. Idag gör jag medvetna val för att hantera mina känslor bättre vilket ger mig en större trygghet.

Jag rekommenderar Stronger Brain för de som vill utvecklas med nya perspektiv”

Isak Bäckman
Elitpadelspelare Topp 10 i Sverige

Isac Lidberg Fotbollsspelare, Go Head Eagles

Jag har haft mental coachning och tränat hjärnan under ca 3 år. Det har utvecklat mig både till en bättre fotbollsspelare och att jag mognat som människa. Thomas utmanar mig hela tiden med nya uppgifter och ger mig löpande feedback som bidragit till min snabba utveckling. Vi har tillsammans skapat min egna personliga processmodell vilket gör mig trygg i det jag gör.

Jag har lärt mig mycket om det mentala och om hur det känslomässiga styr. Idag inser jag hur viktigt det är att ha en positiv inre dialog och använda min energi till de saker som jag vill fokusera på. Detta hjälper mig i många olika situationer. Med min större självinsikt och medvetenhet inser jag vikten av att träna mentalt

Jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete."

Isac Lidberg
Professionell fotbollsspelare 


”Stronger Brain höll en inspirationsföreläsning för alla våra tre företag. Den var väldigt uppskattad av alla medarbetarna.
Det inspirerade oss alla, vi fick ny kunskap och det inspirerade oss att göra förändringar i våra dagliga liv. Jag kan varmt rekommendera att ta in Stronger Brain som föreläsare."

Peter Öfverstedt
VD Johan Nordström Verktygsmaskiner AB (Sverige, Norge)
VD Techpoint Systemteknik AB

”Jag har mental coaching och hjärnträning med Stronger Brain. Det har gett mig nya perspektiv och jag känner verkligen att jag utvecklas som fotbollsspelare och människa"

Albin Sporrong
Elit-fotbollsspelare, Östersunds FK

”Det är roligt och utvecklande att ha mental coaching och hjärnträning med Stronger Brain. Det har gett mig ett nytt sätt att tänka och styra mig själv."

Cornelia Orheden
Simmare

”Det är överraskande roligt och utmanande att träna hjärnan hos Stronger Brain."

Lena Torlegård

"Jag tränar hjärnträning med Stronger Brain vilket är jättespännade. Att få utveckla mig själv i nya dimensioner har gett mig en ny energikick och en förståelse på hur jag kan träna min hjärna och mina ögon för att prestera bättre. Jag ser fram emot fortsättning.

Kevin Höög Jansson
Professionell fotbollspelare 

Toni Devletyan  Försäljningschef Modern IT-partner

"Mental Coachning med Stronger Brain har verkligen gett mig nytt perspektiv på hur jag kan använda och utveckla mig själv i min nya roll som försäljningschef. Jag har skapat en modell som ger mig ett inre lugn där återhämtning är en viktig del.

I stressade situationer känner jag mig mer trygg och har ett större lugn. Idag gör jag medvetna val för att hantera mina känslor bättre vilket ger mig en större trygghet i min vardag. Jag kan verkligen rekommendera Stronger Brain för de som vill utvecklas med helt nya perspektiv”

Toni Devletyan 
Försäljningschef Modern IT-partner  

"Tack för en bra och intressant föreläsning om hjärnan och träningen igår. Alla tyckte det var en bra och inspirerande kväll. Extra kul att få testa praktiska övningar med koppling till teorin.

Den är träningen är verkligen något fler borde börja utforska och prova på för att förstå potentialen med att träna hjärnan. För egen del är jag nyfiken på att börja träna."

Tomas Andersson

VD Trustad AB

Ulf ”Pröjsarn” Nilsson

"Jag har följt och samarbetat med Thomas Lundmark på Stronger Brain och sett vilka fantastiska resultat han har uppnått på klienter. Det är lätt att glömma vikten av att träna neuromuskulärt för att utveckla vår hjärna. Jag rekommenderar Stronger Brain till alla företag och alla människor!"

Martin Lidberg 
fd Världsmästare brottning, PT-expert, vinnare Lets dance

Pontus Almqvist Professionell fotbollsspelare

"Hjärnträningen Life Kinetik med Stronger Brain är väldig rolig med mycket utmanande och spännande övningar.

Det har inspirerat och motiverat mig för hur jag kan träna min hjärna.

Jag känner ett större lugn, bättre uppfattningsförmåga vilket skapar en känsla av att få mer tid i svåra situationer.

Jag kan varmt rekommendera Stronger Brain till alla som är nyfikna på att utvecklas med något nytt!".

Pontus Almqvist
Professionell fotbollsspelare

Åsa Andersson HR-chef Prodoc

Vi har tagit hjälp av Stronger Brain för mental coaching och hjärnträning under cirka ett år.

Thomas har coachat några av oss i ledningsgruppen samt några av våra nyckelmedarbetare, vilket har varit mycket uppskattat.

Jag kan varmt rekommendera Thomas.”

Åsa Andersson
HR-chef

Viktor Johansson  Professionell fotbollsspelare, Målvakt Rotherham England

"Hjärnträningen Life Kinetik med Stronger Brain har gett mig nya perspektiv på hur vi kan använda och utveckla våra egna resurser på ett bättre sätt. Det är väldigt roligt och mycket utmanande med spännande nya övningar hela tiden.

Jag känner ett större lugn, bättre uppfattningsförmåga vilket skapar en känsla av att få mer tid i olika situationer.

Jag kan varmt rekommendera Stronger Brain för de som är nyfikna att utvecklas med nya perspektiv”

Viktor Johansson 
Professionell fotbollsspelare, Målvakt Rotherham England

Ulf "Pröjsarn" Nilsson

"Jag har följt och varit bollplank till Thomas Lundmark på Stronger Brain under de senaste 7 åren och sett vilka fantastiska resultat han har uppnått med sina klienter. Insikten som fler och fler inser är att den mentala träningen och att det går att träna vår hjärna verkligen kan göra skillnad för prestationen. Jag kan rekommendera Stronger Brain till alla högpresterare i både idrott och näringslivet!".

Ulf ”Pröjsarn” Nilsson
Ishockeylegend Winnipeg Jets & New York Rangers

Robert Karlsson

”Efter 29 år på Golf-touren har jag fått en ny dimension av min träning. Känner mig piggare och fräschare i kroppen och dessutom har min syn blivit bättre. Det här är en fantastisk träning som jag börjat med och ser fram emot fortsättningen.”

Robert Karlsson
Professionell golfspelare, fd vice kapten i Europalaget, årets idrottssvensk 2009

Fredrik Näslund President Djursholm Rotaryklubb

"Det var en väldigt uppskattad föreläsning med roliga och utmanande övningar.

Det har inspirerat och motiverat oss samt gett oss ny spännande kunskap hur vi kan träna vår hjärna. Vi rekommenderar Stronger Brain till alla företag och individer som är nyfikna på att utvecklas med något nytt!".

Fredrik Näslund
President Djursholm Rotaryklubb

Suleman Sleyman

Sleyman har varit med i vår kurs för att utveckla hjärnan med Life Kinetik.
”En spännande, lekfull och rolig träning där jag bland annat direkt märkte att mitt synfält förbättrades.”

Suleman Sleyman
fd lagkapten i Hammarby Fotboll & i Syrianska

"Life Kinetik träning med Stronger Brain har gett mig en ny energikick och en förståelse på hur jag kan träna min hjärna och mina ögon för att prestera bättre. Jag upplever särskilt att ögonträningen gett mig mycket. Träningen är rolig, med spännande och utmanande övningar.

Jag känner ett större lugn, bättre uppfattningsförmåga vilket gör det lättare och skapar en känsla av att få mer tid i utmanande situationer på planen. 

Jag kan varmt rekommendera Stronger Brain för de som är nyfikna att utvecklas och få nya perspektiv”.

Elvira Björklund
Målvakt U19-landslaget och Djurgården

Alexandra Engman Head of HR, Hackberry Bay AB

"Vi fick en fantastiskt bra föreläsning och roliga övningar av Stronger Brain. Det har verkligen inspirerat och motiverat oss genom ny kunskap att fortsättningsvis utveckla vår hjärna. Vi rekommenderar Stronger Brain till alla företag och alla människor!".

Alexandra Engman
Head of HR, Hackberry Bay AB

Mental coachning och hjärnträning har hjälpt mig att hitta en större medvetenhet och en förståelse för hur jag kan träna och styra mig själv.
Idag har jag en mycket bättre inre dialog och känner en annan trygghet på planen.”

Linus Carlstrand
Allsvensk fotbollsspelare
IFK Göteborg


"Jag har mental coachning och hjärnträning med Stronger Brain och det har hjälpt mig att bli mer medveten och närvarande på fotbollsplanen och vid sidan om.
Jag upplever också att min inre dialog stöttar mig och att jag kan hantera mina känslor bättre vilket ger mig en trygghet och lugn på planen. Jag njuter mer av att spela idag.

Ser fram emot att fortsätta denna träning och mentala utveckling."

Isak Jansson 
Professionell fotbollsspelare
Rapid Wien, Österrike