THOMAS LUNDMARK

Mental Coach, Lic. Life Kinetik-tränare, Lic. HRV-tränare.
+46 73 391 92 77
LinkedIn

”Jag brinner för att förflytta människor och grupper till en ny medvetandenivå där återhämtning och prestation (hjärnan-hjärtat) samspelar på ett mer harmonisk och effektivt sätt.”

Thomas Lundmark – Stronger Brain

Thomas har över 30 års erfarenhet från näringslivet i olika ledande befattningar inom IT-branschen såsom VD, nordisk försäljningsdirektör, direktör för norra Europa, nordisk partner-ansvarig och konsult.
 
Under de senaste 8 åren har Thomas startat upp och drivit företag inom hälsa och välbefinnande med fokus på samspelet mellan hjärnan och hjärtat. Där har hjärnträningsmetoden Life Kinetik varit ett verktyg.  Han är bl a certifierad Life Kinetik tränare, licensierad HRV-coach och Firstbeat livsstilscoach. Thomas är dessutom utbildad fotbollstränare samt grundutbildad i gestaltpsykologi vilket han arbetade aktivt med under 1,5 år.
 
Thomas har dessutom en bakgrund med 13 år som elitfotbollsspelare och representerat AIK, Djurgården, Brommapojkarna och svenska OS-landslaget. I flera av lagen har han haft förtroendet att vara lagkapten och efter idrottskarriären medverkat 7 år i valberedningen för Sveriges störst klubb.

Thomas är medgrundare till stiftelsen ViLirare vilket är ett nätverk av ex-allsvenska spelare, ledare, och domare vars mission är att verka som en god kraft och över alla klubbgränser inom svensk fotboll.

Thomas arbetar idag främst med Mental coaching, Life Kinetik träning och föreläsningar för elitidrottare, högpresterare och företag. 

Några som Thomas har tränat är Robert Karlsson (professionell golfare), Isac Lidberg (professionell fotbollsspelare i Holland), Gustaf Lagerbielke (fotbollsspelare i Elfsborg & U21), Daniel Tjärnqvist (fd professionell Ishockeyspelare NHL & Tre Kronor) samt ett antal företag.